1 / 2

Multifunctionalele Toshiba premiate: Better Buys Editor’s Choice

Echipamentul multifunctional hibrid e-STUDIO4508LP, capabil sa tipareasca, sa stearga si sa retipareasca monocrom, a primit premiul Better Buys Editor’s Choice in trimestrul 3 din 2017. Primul produs de acest tip din industrie, copiatorul color a fost remarcat de analistii din industrie pentru caracteristicile sale, in urma unei analize comparative realizate pe o plaja mai larga de produse din game asemanatoare de la diversi producatori.

Redactorii Better Buys au fost impresionati in mod deosebit de componentele ecologice si economice ale echipamentului e-STUDIO4508LP, cat si de tonerul care permite stergere. Tonerul patentat Toshiba permite stergerea si reutilizarea paginilor tiparite, generand reduceri semnificative de costuri pentru companii.

“Echipamentul e-STUDIO4508LP de la  Toshiba ofera aceleasi calitati prezente in orice alt multifunctional Toshiba, dar in plus fata de alte modele, datorita tehnologiei hibride inovatoare de tiparire, permite reducerea drastica a costurilor si minimizarea impactului asupra mediului,” afirma Melissa Pardo-Bunte, redactor in cadrul Better Buys.

Multifunctionalele hibride ofera utilizatorilor posibilitatea sa tipareasca in conditii standard, dar si in varianta care permite stergerea elementelor tiparite. Utilizarea unui astfel de echipament este la fel de simpla ca a oricarui alt echipament, alegerea tipului de toner utilizat facandu-se simplu, din aplicatia dedicata. Rezultatul? Documentele necesare a fi temporar tiparite – precum email-uri – pot fi tiparite in varianta care permite stergerea textelor si re-tiparirea paginii, reducandu-se astfel consumul de hartie, in vreme ce documentele ce trebuie sa ramana permanent in varianta tiparita vor fi listate in varianta standard monocrom.

In plus fata de premiul redactiei Better Buys, Toshiba a castigat si premiul pentru “Cel mai inovator produs al anului” pentru a patra oara in ultimii 5 ani!