Despre Kyocera

Kyocera este rezultatul fuzionării a două dintre cele mai inovative companii în ceea ce privește managementul documentelor. În 2000, prin fuziunea celor două companii – Kyocera și Mita – s-a inițiat o restructurare globală care a accelerat convergența sistemelor de document management în rețea. Inovațiile tehnologice au poziționat Kyocera ca lider pe piață soluțiilor de printing, datorită fiabilității echipamentelor care permit un cost redus de tipărire per pagină.

Kyocera oferă soluții complete având o gamă de produse avansate, ușor de utilizat, cu un cost de utilizare extrem de redus (TCO) și fiabilitate de înaltă clasă. Toate echipamentele Kyocera sunt concepute și produse în spiritul respectului față de mediul înconjurător.

Imprimante

Extrem de bine apreciate în industrie și bine cotate de numeroase instituții independente de testare, imprimantele laser Kyocera sunt recunoscute pentru calitățile lor în ceea ce privește fiabilitatea, ecologia, calitatea rezoluției și, în ansamblu, eficiența costurilor asociate cu exploatarea și întreținerea acestora. Imprimantele KYOCERA care utilizează ECOSYS încorporează o tehnologie “fara cartuș” utilizând un cilindru extrem de durabil și un recipient de toner cu un randament sporit, care permit tipărirea a mii de pagini cu un cost total al proprietății redus și cu o implicare minimă din partea utilizatorului.

Multifuncționale

Când vine vorba despre multifuncționale (MFP), KYOCERA furnizează cea mai extinsă linie de echipamente câștigatoare a numeroase premii, de la echipamente de talie mică, până la cele mai mari.

Centrate în jurul funcției de copier, produsele Kyocera suportă o serie de funcționalități și caracteristici suplimentare funcțiilor standard: tipărire, scanare, fax, care au scopul de a îmbunătăți procesele și care și-au dovedit eficiența în companii, indiferent de mărimea acestora.

Create cu un grad mare de flexibilitate și ușurință în utilizare, gama de multifuncționale profesionale KYOCERA reușește să accelereze productivitatea prin caracteristici potrivite necesităților fiecărei instituții sau companii.

Seria TASKalfa este cea mai avansată din gama de soluții dedicate managementului documentelor și este special creată pentru a răspunde cerințelor și exigențelor moderne. Echipamentele multifuncționale TASKalfa conferă un nivel excepțional al productivității, datorită vitezei mari de operare, tehnologiei puternice în materie de controller și a utilităților profesionale.

Soluții de management al documentelor

Platforma software HyPAS (Hybrid Platform for Advanced Solutions) creată de KYOCERA are capacitatea de a extinde funcționalitățile standard ale echipamentelor multifuncționale și de a le face disponibile utilizatorului printr-o simplă atingere de ecran.

Prin explorarea acestei tehnologii, documentele în format fizic sunt în mod eficient translatate în documente digitale și înscrise în fluxuri digitale, oferind utilizatorului pârghii eficiente de control al costurilor, de securizare a datelor și de maximizare a avantajului competițional.

Inovație tehnologică

În 1992, Kyocera, determinată să inoveze la nivel tehnologic, a fost primul producător de echipamente de tipărire laser care a dezvoltat un sistem ‘cartridge-free’. Astfel, Kyocera utilizează un cilindru fabricat din silicon amorf cât și alte componente cu durată lungă de viață, păstrând în ansamblul echipamentului un singur element consumabil: tonerul.

În completare, ECOSYS înseamnă mai mult decât tehnologie, ci principii și concepte bine definite, care vizează optimizarea costurilor, reducerea consumului de resurse și respect față de natură.

ECOnomie

ECOlogie

SIStem de tipărire

Certificări și premii

Imprimantele ECOSYS produse de KYOCERA Document Solutions au obținut în repetate rânduri recunoaștere internațională pentru tehnologia inovativă și grija pentru mediul înconjurător. Toate echipamentele Kyocera sunt certificate “Energy Star” și majoritatea sunt testate și certificate “Der Blaue Engel”. Echipamentele de tipărire Kyocera evaluate de catre specialiștii BLI Buyers Lab au primit calificative superioare și au obținut numeroase premii BLI, recunoscute în industrie.