IT BRIGHT Solutions este distribuitor specializat pe soluții și echipamente de tipărire de nouă generație. Avem un model unic care vizează nu numai profilul consultativ de distribuție dar și supraspecializarea pe segmentul echipamentelor de tipărire.

IT BRIGHT Solutions este distribuitor unic atât pentru produsele KYOCERA cât și TOSHIBA din România încă de la înființare, din anul 2019.

Obiectivul nostru este de a oferi partenerilor noștri echipamente fiabile de tipărire și soluții eficiente de management al documentelor.

IT BRIGHT Solutions este autorizată de către cei doi producători să desfășoare activități de vânzare, marketing și service pentru echipamentele acestora. Autorizările se reînnoiesc anual fie la începutul anului calendaristic în cazul KYOCERA, fie la începutul anului fiscal în cazul TOSHIBA în urma unui proces constant de evaluarea a competențelor colegilor noștri.

Experiență

Timpul și experienta ne-au modelat capacitatea de a întelege tot mai bine nevoile partenerilor noștri.

Suport

Partenerii noștri se bucură de un suport 360°: consultativ, logistic, administrativ, financiar.

Inovație

Promovăm un model unic în piața de distributie de soluții de tipărire, în care supraspecializarea este principiul de bază.

Vrei să fii partener IT BRIGHT SOLUTIONS?

Echipa

Cu o experiență medie de 17 ani în distribuția de echipamente de tipărire, întreaga echipa IT BRIGHT Solutions se constituie ca un liant eficient între producător și partenerii-reselleri care formează rețeaua de distribuție. Cunoașterea în detaliu a soluțiilor și a echipamentelor din portofoliu și, totodată, cunoașterea în profunzime a specificului acestei piețe reprezintă atu-urile echipei noastre.

Tehnologii

Portofoliul IT BRIGHT Solutions se bazează pe produse și tehnologii care au capacitatea de a conferi partenerilor noștri un avantaj competitiv semnificativ printr-un cuplaj de excepție între fiabilitate și inovație tehnologică.

Parteneri

Modelul de distribuție promovat de IT BRIGHT Solutions vizează un parteneriat pe termen lung, atât cu furnizorii săi, cât și cu rețeua de parteneri. Pentru a cultiva relații durabile și sănătoase, întelegem că rolul nostru de distribuitor este de a oferi un pachet complet de beneficii și suport, de la condiții financiare avantajoase până la servicii de consultanță și de training.