Despre Toshiba

Cu o istorie de peste 130 de ani, Toshiba Corporation este în continuare unul dintre cei mai importanți dezvoltatori de idei în mai multe industrii bazate pe tehnologie de vârf – IT, echipamente de birou, trenuri, centrale nucleare, memorii, componente electronice, lifturi etc.

Printre cele mai cunoscute inovații Toshiba putem enumera: primul laptop, primul copiator full color din lume, primele mașini de spălat electrice și primele aspiratoare din Japonia, dar și primul video telefon color sau primul 3D LCD TV care nu necesită ochelari speciali.

Inovația Toshiba se regăsește și pe segmentul echipamentelor de tipărire care se remarcă printr-un nivel exceptional de fiabilitate, o varietate de funcții și capabilități extinse de colaborare în rețea. Instanțe evidente ale inovației se regăsesc în produse speciale, cum ar fi modelele care permit reutiliarea hârtiei.

Multifuncționale

Toshiba oferă o gamă completă de echipamente multifunționale, cu o varietate mare de caractestici și funcționalități opționale. Copiere, tipărire, scanare și fax – noile imprimante multifuncționale e-STUDIO ™ rapide și dinamice utilizează instrumentele e-BRIDGE de îmbunătățire a productivității, care permit acces rapid, ușor și securizat la instrumente de colaborare de business utilizate în mod uzual, precum Dropbox și Google Drive.

Multifuncționalele din gama e-STUDIO™ sunt recunoscute pentru viteză, productivitate și versatilitate.

Toshiba oferă cele mai avansate soluții customizabile care pot fi adaptate nevoilor oricărei companii, indiferent de mărimea sa. Soluțiile Toshiba simplifică sarcinile complexe și totodata permite gestionare a diverse informații – în mod eficient și în siguranță pentru a maximiza productivitatea.

Soluții

ELEVATE – digitalizarea datelor

Actualul mediu de business este tot mai interesat în dezvoltarea unor programe coerente de digitalizare a datelor – care să permită optimizarea proceselor, reducerea de costuri și – de ce nu? – protecția mediului înconjurător.

Soluțiile Toshiba vă permit să transformați documentele tipărite în date salvate în format electronic și să păstrați, să preluați, să gestionați și să arhivați informațiile în siguranță.

Cu Elevate, utilizatorii pot învăța repede cum să efectueze funcțiile automate personalizate cu o singură atingere, iar caracteristicile noi sunt descoperite cu un efort minim. Indiferent dacă este vorba de un scan care să fie automat introdus într-un flux sau de copierea unui document de dimensiuni atipice, Elevate ușurează aceste sarcini complicate și le reduce la simpla atingere a unui buton. Elevate, de asemenea, ajută la creșterea securității documentelor prin simplificarea procesului de protejare a documentelor imprimate și scanate.

eBridge

Sarcini altădată complicate acum se rezumă la o simplă apăsare de buton pe panoul de control e-STUDIO, datorită integrării complete a echipamentelor Toshiba cu soluții de la terți și datorită tehnologiei embedded web browser.

Aplicația exclusivă e-BRIDGE Print & Capture de la Toshiba permite utilizatorilor de dispozitive mobile să profite de setul larg de funcții al e-STUDIO, indiferent dacă se află în birou sau pe drum.

Driverul universal de tipărire (Universal Print Driver) este potrivit pentru toți utilizatorii. Tipărirea în tandem vine standard cu e-STUDIO, laolaltă cu o varietate de plug-in-uri care economisesc timp, adaugă funcții, cresc productivitatea. Câteva exemple:

  • e-BRIDGE Job Point – împarte rapid comenzile mari între până la 10 multifuncționale Toshiba
  • e-BRIDGE Job Replicator – simplifică crearea de formulare și documente multiple
  • e-BRIDGE Job Separator – efectuează cu ușurință imprimarea în bloc utilizând orice aplicație Windows®
  • e-BRIDGE Job Build – imprimă în mod convenabil diferite tipuri de documente împreună ca o singură comandă

Certificări și premii

Toshiba products and underlying technology consistently win major awards from prestigious industry and consumer organizations. Marketing Research Consultants, BTA, BLI and CIO recognize us for our product performance and superior service.

Inovație tehnologică

TOSHIBA CARBON ZERO

Toshiba a încercat întotdeauna să protejeze oamenii și sănătatea acestora, precum și resursele naturale. Astfel, compania a dezvoltat schema Toshiba Carbon Zero, respectând deviza „In armonie cu natura”.
Prin programul Cabon Zero se anulează amprenta de carbon a multifuncționalelor Toshiba utilizate în întreaga lume. În amprenta de carbon sunt incluse emisiile de CO2 de la producerea echipamentului, logistică, consum de energie, servicii, consumabile, etc.

Tiparește pozitiv

Activitățile umane afectează climatul global, de aceea este vital să găsim modalități de a reduce emisiile de gaze cu efect de seră. Aici poate fi utilă compensarea carbonului. Compensarea carbonului este o modalitate de a reduce cantitatea de CO2 degajată în atmosferă prin echilibrarea sau anularea cantității acestor gaze, dezvoltând proiecte destinate protejării mediului înconjurător.

Toshiba s-a angajat să respecte mediul înconjurător și, cu ajutorul experților în compensarea emisiilor de carbon la CO2bal, a conceput o schemă pentru a compensa amprenta de carbon a echipamentelor Toshiba.

Toshiba nu include doar CO2 care este emis în timpul producției și transportului produselor, ci pe întregul ciclu de viață al produsului. Ideea este de a obtine un echilibru, pentru a ajunge în punctul de „Carbon Zero”, ceea ce permite imprimarea și copierea pozitivă, fără efecte negative asupra mediului înconjurător.

Raport despre impactul CARBON ZERO

Schemele disponibile în cadrul programului Carbon Zero de la Toshiba pot varia de la o țară la alta și pot depinde de echipamentul Toshiba achiziționat. Dar toate au în comun sprijinul pentru proiectele Gold Standard din întreaga lume, pentru a compensa astfel emisiile de gaze cu efect de seră.

Proiectele nu sunt doar o compensatie la emisiile de carbon – ele genereaza locuri de muncă pentru localnici și îi implică în colectarea datelor și educarea colegilor lor. Mai jos veți găsi mai multe informații despre proiectele pe care le sprijinim în prezent. Puteți să accesați cel mai recent raport de impact aici.

Toshiba și Națiunile Unite

Programul Toshiba Carbon Zero susține 14 dintre cele 17 Obiective de Dezvoltare Durabilă stabilite de către ONU, pentru a promova schimbări pozitive în următorii paisprezece ani. Acest set de 17 Obiective Măsurabile de Dezvoltare Durabil variază; de la eradicarea sărăciei mondiale, până la egalitea de gen până în 2030. Se bazează pe activitatea Obiectivelor de Dezvoltare ale Mileniului și reprezintă un set interguvernamental de Obiective aspiraționale cu 169 de ținte. Pentru a afla mai multe despre Obiectivele de Dezvoltare Durabilă a Națiunilor Unite, vă rugăm să vizitați site-ul web al ONU.

Proiect Kenya – Soba cu eficiență energetică

Furnizarea, în satele din Kenya, a unor sobe de gătit cu consum redus de energie, a redus cu 50% consumul de lemne de foc. Consum redus de cherestea, mai puține emisii de carbon, evitarea fumului, costuri mai mici și calitate mai bună a vieții în aceste comunități.

Proiect Uganda – Reabilitarea surselor de apă

Prin renovarea și repararea fântânilor din satele îndepărtate din Uganda, proiectul ajută la restabilirea unei surse sigure de apă potabilă pentru familii. Apa nu mai trebuie fiartă pentru a o folosi în siguranță, mai puțin lemn de foc consumat și reducere de carbon.

Proiect Brazilia – Protecția pădurilor tropicale

Situat în Pădurea Amazoniană din Brazilia, acest proiect ajută la protejarea pădurii prin defrișarea și adminstrarea durabilă a pădurilor.