Consultanță

Modelul de distribuție promovat de IT BRIGHT Solutions vizează un parteneriat pe termen lung, atât cu furnizorii săi, cât și cu rețeua de parteneri. Pentru a cultiva relații durabile și sănătoase, întelegem ca rolul nostru de distribuitor este de a oferi un pachet complet de beneficii, de la condiții financiare avantajoase până la un pachet atractiv de servicii de consultanță și de training, menite să îi ajute pe parteneri să se dezvolte armonios alături de noi.

Creștem odată cu partenerii nostri!

Consultanță pre-vânzare

Oferim partenerilor nostri, și în special resellerilor noi, în scop de formare, suport complet în ceea ce vizează diagnosticarea corectă a nevoilor clientului, identificarea soluțiilor optime și dezvoltarea abilităților de a identifica variante comerciale optime de execuție a proiectelor.

Consultanța pre-vânzare este realizată cu succes datorită unei echipe de profesioniști cu experiență relevantă și este promovată în special cu rol formator pentru resellerii cu o experiență mai redusă pe segmentul echipamentelor de tipărire sau în scop de validare pentru partenerii cu o experiență de lucru semnificativă.

Price-per-page

Continuitatea afacerii este o componentă cheie pentru orice companie. Pe segmentul soluțiilor de tipărire, aceasta se poate concentriza inteligent prin procesul aftersales. Oferim partenerilor noștri un model de succes, validat pe piața românească de servicii postvânzare care permite optimizarea resurselor interne și maximizează semnificativ rata de profitabilitate.

Service postvânzare

În calitate de distribuitor, IT BRIGHT Solutions gestionează situațiile de acordare a serviciilor de reparație sau mentenanță (service) pentru echipamentele de tipărire aflate în garanție sau în perioada de post-garanție, alocând resurse tehnice corespunzătoare.

Training

Pentru o mai corectă înțelegere și promovare a soluțiilor din portofoliul său, IT BRIGHT Solution organizează pentru partenerii săi cursuri și seminare sales și pre-sales. Programele educaționale sunt gândite pentru a oferi un plus de informație și expertiză partenerilor, înlesnind astfel o mai bună reprezentare în piață a soluțiilor promovate.

De asemenea, IT BRIGHT Solutions gestionează programele de training și de certificare tehnică a partenerilor săi în vederea obținerii titulaturii de Service Autorizat.