1 / 2

Kyocera a lansat o noua serie de echipamente TASKalfa

Kyocera Document Solutions Europe, unul dintre principalii producatori de solutii de tiparire din lume a lansat recent o noua gama de produse multifunctionale A3 TASKalfa.

Noua serie se bazeaza pe succesul gamei TASKalfa existente, cu noi dezvoltari care ofera o utilizare si o securitate imbunatatite. Aceste produse pot preveni potentiala infiltrare a programelor malware sau a firmware-ului neautorizat in sistemele utilizatorilor incluzand modulele Trusted Platform si Secure Boot. Datele companiei sunt astfel protejate prin incorporarea standard a Run-Time Integrity Checks si prin functia de criptare a datelor. Acestea reprezinta un upgrade substantial in ceea ce priveste securitatea tiparirii.

Noua gama de produse multifunctionale se bazeaza, de asemenea, pe un motor premiat care este deja implementat in produsele existente din gama TASKalfa. Considerat cel mai fiabil copiator color MFP de catre BLI, motorul are calitati testate care ajuta la reducerea timpilor de nefunctionare si cresterea productivitatii.

Produsele recent lansate sunt echipamente color (TASKalfa 2553ciTASKalfa 3253ciTASKalfa 4053ciTASKalfa 5053ci si 6053ci) si versiuni monocrome (TASKalfa 5003i si TASKalfa 6003i) care pot atinge viteze de pana la 60 de pagini pe minut, fiind printre cele mai rapide modele din serie.

In plus, seria noua vine cu un panou tactil color de dimensiuni medii de 10,1 inchi, cu o utilizare usoara si acces rapid la o gama larga de functii de gestionare a documentelor.

“La Kyocera stim ca securitatea reprezinta o prioritate pentru companii. Combinand acest lucru cu o utilizare imbunatatita si fiabilitate premiata, aceasta noua gama inovatoare TASKalfa este ideala pentru clientii care doresc sa tipareasca documente de inalta calitate “, explica Sylvester de Koning, Manager Produse A3, Kyocera Document Solutions Europe. “Prin aceasta inovatie, companiile pot reduce costurile fara a compromite alti factori esentiali, cum ar fi fiabilitatea sau securitatea.”

Eficienta va fi, de asemenea, stimulata prin utilizarea unui senzor de detectare umana, care permite dispozitivelor sa treaca mai rapid din modul sleep in modul tiparire intr-un interval de timp mai scurt. Acesta este doar un mod in care eficienta muncii este imbunatatita prin implementarea unui nou dispozitiv TASKalfa.

Cu viteze impresionante de scanare de pana la 220 ipm si tehnologie automata de captare, acesta poate fi primul pas catre o transformare digitala de proportii.

Prin combinarea acestei game cu software-ul de autentificare securizat, cum ar fi KYOCERA Net Manager si MyQ, gama poate imbunatati suplimentar masurile de protectie a confidentialitatii datelor, in normele GDPR.

In plus, securitatea si performantele noilor modele pot fi monitorizate si gestionate de la distanta prin KYOCERA Device Manager si KYOCERA Fleet Services, disponibile ca aplicatii on-premise si cloud.

Noua gama de produse TASKalfa, completata de solutiile software, permite organizatiilor sa lucreze intr-un mod mai sigur si mai eficient, reduce costurile si in acelasi timp protejeaza datele vitale, o prioritate actuala pentru orice organizatie.