1 / 2

KYOCERA: 99% PRODUSE VERZI

KYOCERA Document Solutions Europe B.V. a anuntat ca sapte produse din seriile sale TASKalfa si ECOSYS au fost premiate cu un premiu “Winter Pick” de la Keypoint Intelligence – Labs Buyers (BLI), unul dintre cei mai importanti furnizori de testare a produselor de tiparire din lume. Echipamentele multifunctionale TASKalfa 8002i, 7002i, 6002i, 5002i, 4002i impreuna cu ECOSYS M2640idw si imprimanta P2040dw au fost evaluate 10-din-10 pentru fiabilitate, in urma unui riguros proces de testare continua care a durat timp de 2 luni.

De la infiintarea companiei si plecand de la sloganul companiei ‘Respect the Divine and love people’, intregul grup KYOCERA Corporation s-a angajat sa aplice principii de protectie a mediului inconjurator pentru a contribui la dezvoltarea durabila a companiei – incercand in acelasi timp sa combine scopurile ecologiei si economiei prin produse sale ecologice si prin politici de CSR.

Compania isi propune ca fiecare produs pe care il vinde sa contribuie la protectia mediului inconjurator si sa depuna eforturi pentru a creste gradul de constientizare la nivel mondial. Pentru a ghida si contribui in mod activ la prevenirea schimbarilor climatice, economisirea resurselor si a energiei si reducerea substantelor periculoase – corporatia a stabilit criterii de evaluare pentru fiecare produs. Ca urmare a eforturilor grupului, 99% din produsele KYOCERA au fost desemnate ca fiind produse verzi in anul fiscal 2017, conform ultimului raport CSR.

De asemenea, KYOCERA Document Solutions, compania care furnizeaza solutii pentru tiparirea si managementul documentelor din cadrul grupului, desfasoara activitati care tin de mediul inconjurator in diverse alte aspecte, inclusiv longevitatea, proiectarea 3R (reducerea, reutilizarea si reciclarea) si designul produselor cu consum redus de energie pentru a reduce emisiile de gaze cu efect de sera.

Grupul KYOCERA face parte din United Nations Global Compact, cea mai mare initiativa de sustenabilitate corporativa din lume. In cadrul celor zece principii, unul dintre principalele obiective este mentinerea initiativelor ecologice avand o abordare bazata pe preventia provocarilor legate de mediu; prin aceasta, initiative de promovare a unei responsabilitati sporite fata de mediu si de incurajare a dezvoltarii si difuzarii de tehnologii ecologice.

Initiativele efectuate in anul fiscal trecut au adus companiei KYOCERA sapte premii, printre care si Commendation for ‘Global Warming’, acordat de catre Ministerul Mediului din Japonia – castigat timp de opt ani consecutivi.