1 / 2

KYOCERA CAPTURE MANAGER

KYOCERA Document Solutions Europe, unul dintre liderii mondiali pe piata solutiilor de tiparire, a anuntat recent lansarea KYOCERA Capture Manager (KCM), un  instrument nou care ajuta la optimizarea fluxurilor de afaceri ale intreprinderilor prin captarea datelor.

KCM are rolul de a asista organizatiile in procesele de automatizareaa fluxurilor de lucru prin captarea, procesarea, clasificarea si directionarea datelor importante din orice tip de documente, de la cele fizice / suport hartie pana la cele receptionate digital prin e-mail, web sau chiar de pe dispozitivele mobile. Prin automatizarea proceselor- cum ar fi citirea si tastarea informatiilor si trimiterea catre persoana responsabila sau catre unitatea de business –  se castiga timp care se poate aloca sarcinilor mai importante, facilitandu0se astfel optimizarea proceselor de afaceri.

Dupa ce realizeaza captura, KCM identifica inteligent si clasifica tipul de document, extragand informatiile necesare si ordonand datele asa incat acestea sa poata fi procesate mai departe. Rutarea datelor se realizeaza  automatizat, folosindu-se un sistem similar aplicatiilor software de tip financiar sau contabil, servicii de stocare in retea sau servicii cloud, cum ar fi OneDrive sau Dropbox.

KCM utilizeaza sistemele Tesseract si ABBYY OCR pentru a asigura cea mai inalta calitate la scanare si la extragerea datelor. Software-ul este acum disponibil in doua versiuni: Lite si Pro, iar ambele versiuni pot functiona independent (nu depind de echipamentele KYOCERA sau alte marci de imprimante sau multifunctionale).

Caracteristicile suplimentare ale KCM:

  • Corectia imaginii si reducerea zgomotului.
  • Conversia formatului si asigurarea compatibilitatii cu formatele MS Office.
  • Recunoasterea formularelor, clasificarea documentelor nestructurate si structurate.
  • Validarea automata a regulilor.
  • Editor de flux de lucru, FullText si OCR zonal.
  • Citirea codurilor de bare, a documentelor Mark Sheet si a scrierii de mana.
  • Controlul accesului de catre gestionarea utilizatorilor.

Pentru mai multe detalii, consultati comunicatul oficial.