1 / 2

BUYERS LAB PREMIAZA PRODUSELE KYOCERA

Sase din produsele Kyocera au fost selectionate si premiate de catre Buyers Lab in sesiunea “2017 SUMMER PICK”.

Echipamentele de tiparire color si alb-negru, au primit calificativul ‘excelent’ din partea analistilor Buyers Lab (BLI) cu ocazia premiilor de vara, in urma unor testari riguroase. Titlu BLI este un reper in domeniul solutiilor de tiparire si  de management al documentelor, recentele premii fiind o confirmare independenta a valorii solutiilor KYOCERA.

Solutiile care au intrat in finala si au primit calificativul ‘excelent’ (‘outstanding’) sunt:
• TASKalfa 2552ci – multifunctional color, viteza de tiparire: 25 ppm
• TASKalfa 4052ci – multifunctional color, viteza de tiparire: 40 ppm
• TASKalfa 5052ci – multifunctional color, viteza de tiparire: 50 ppm
• TASKalfa 7052ci – multifunctional color, viteza de tiparire: 60/70 ppm monocrom/color
• TASKalfa 8052ci – multifunctional color, viteza de tiparire: 70/80 ppm monocrom/color
• ECOSYS P3055dn – imprimanta alb-negru, viteza de tiparire: 55 ppm

“Produsele Kyocera care au castigat titlul ‘Summer 2017 Pick’ s-au dovedit extrem de fiabile, cu o capacitate mare de procesare si rezistenta sporita in conditii extreme de lucru,” a spus George Mikolay, Director Asociat, din cadrul Buyers Lab. “Mai mult decat atat, echipamentele vin cu un set consistent de caracteristici, usurinta in utilizare si o excelenta integrare cu aplicatiile de business.”

Takahiro Sato, Presedinte, Kyocera Document Solutions Europe B.V., a declarat: “Suntem extrem de mandri ca produsele noastre au reusit, si de aceasta data, sa obtina cele mai bune rezultate in urma testarilor realizate de o autoritate in domeniu, asa cum este Buyers Lab. Facem permanente eforturi sa ne asiguram ca solutiile noastre ofera cea mai buna performanta si cea mai buna valoare posibile, si sa ne tinem astfel promisiunea asumata in fata clientilor nostri de a furniza produse de calitate, fiabilitate superioare si tehnologic inovative.”