1 / 2

13 produse KYOCERA primesc titlul “HIGHLY RECOMMENDED”

13 produse Kyocera din gamele TASKalfa si ECOSYS au primit titlul “Highly Recommended” din partea Buyers Lab (BLI), una din cele mai importante autoritati de testare a produselor de tiparire, la nivel mondial.

9 produse Kyocera din gama TASKalfa (8052ci, 7052ci, 6052ci, 5052ci, 4052ci, *3552ci, 2552ci, 3511i, 3011i) si 4 produse din gama ECOSYS (P3060dn, P3055dn, P3050dn, P3045dn) au primit, in urma unei testari riguroase, certificarea BLI, care vizeaza atribute cheie precum durabilitatea, usurinta in utilizare, calitatea imaginii si valoarea efectiva a produsului.

Titlul “Highly Recommended” reprezinta cel mai inalt nivel de apreciere pe care BLI il acorda produselor testate. Cele 13 produse care au primit acest titlul acopera o gama larga de necesitati, de la echipamente monocrom pentru grupuri mici de lucru, pana la echipamente multifunctionale color potrivite pentru medii complexe si birouri de mari dimensiuni.

Takahiro Sato, Presedinte al Kyocera Document Solutions Europe B.V., a declarat: “Suntem onorati de titlurile recent obtinute de produsele noastre si ne bucuram ca acestea pot sa ne confirme nu doar declaratiile noastre de calitate si performanta, dar si eforturile si determinarea permanente ale specialistilor Kyocera de a furniza solutii si servicii de cea mai inalta calitate.”

BLI este una dintre cele mai importante autoritati independente de testare, care realizeaza evaluari complexe de calitate pentru de echipamente de tiparire.

*produsele nu sunt disponibile in regiunea EMEA